Αμείωτο το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού για τα έργα προστασίας και επαναφοράς των περιοχών που έχουν πληγεί

Σε γνωστό στέκι της παραλίας της Καλαμάτας απόλαυσαν τον καφέ τους ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο θρύλος του μπάσκετ, Νίκος Φιλίππου. Στην παρέα τους προστέθηκε και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος καθώς και ορισμένοι φίλοι.

Πρώτο και κύριο σημείο αναφοράς στις κουβέντες όλων ήταν η κατάσταση με τις πυρκαγιές και κύρια τα όσα πρέπει να δρομολογηθούν για να προστατευθεί η περιοχή, και, ειδικά τα όσα πρέπει να γίνουν για τα έργα προστασίας και επαναφοράς των περιοχών που έχουν πληγεί. Άλλωστε ο κ. Σαμαράς ήταν από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα της Μεσσηνίας νύχτα και μέρα, επισκεπτόμενος τις περιοχές και αποτυπώνοντας από κοντά την εικόνα για την κατάσταση που επικρατούσε.

Ακολούθησαν κουβέντες για τις εξελίξεις επί των αντιπλημμυρικών έργων με τον πρώην πρωθυπουργό να δείχνει αμείωτο ενδιαφέρον. Βέβαια, δεν έλειψαν οι αναφορές για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών ενώ λίγο αργότερα, η κουβέντα μεταπήδησε στον θρύλο της καλαθοσφαίρισης από τη νέα γενιά, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δείτε τις εικόνες

Πηγή: parapolitika.gr