Με ανακοίνωσή τους τα μέλη ευχαρίστησαν θερμά τον πρωθυπουργό

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκαν σήμερα τα μέλη του Εργοστασιακού Σωματείου Ναυπηγείων Σύρου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Λίγη ώρα αργότερα το Σωματείο προχώρησε σε μία ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την αναγνώριση του έργου τους.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και ξεχωριστή χαρά να επισκεφτούμε σήμερα τον Πρωθυπουργό της χώρας μας στο Μέγαρο Μαξίμου. Όταν δε, η επίσκεψη αυτή συνδυάζεται με τα εύσημα για τον κόπο και το έργο των εργαζομένων του Νεωρίου από το στόμα του ίδιου του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε πλημμυρίζουμε από ικανοποίηση για την αναγνώριση του έργου μας και της σημαντικότητας των ναυπηγείων μας στην ελληνική οικονομία.

Η άμεση ανταπόκρισή του και η πλήρης ικανοποίηση των αιτημάτων μας, αποδεικνύουν ότι η καλύτερη λύση για την ανάπτυξη της Ελληνικής Βιομηχανίας είναι οι άμεσες λύσεις των προβλημάτων με συγκεκριμένες και εύστοχες ενέργειες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Πρωθυπουργό, στους αρμόδιους Υπουργούς και στην Κυβέρνησή του, εκ μέρους όλων των εργαζόμενων του ναυπηγείου μας στη Σύρο».