Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην μάχη κατά της πανδημίας

 Mε γιατρούς και νοσηλευτές των Νοσοκομείων της Αττικής, θα έχει διαδικτυακή συνάντηση  η Φώφη Γεννηματά την Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα προκειμένου να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην μάχη κατά της πανδημίας και τα άμεσα μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Η συζήτηση της κας Γεννηματά με τους γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ στην Αττική θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες του ΚΙΝΑΛ, της ίδιας της προέδρου και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook, καθώς και από το κανάλι του ΚΙΝΑΛ στο Youtube.

 Επισημαίνεται ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει ασκήσει κριτική σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα ότι επιδίδονται σε διχαστικές αντιπαραθέσεις και αγνοούν την αντιμετώπιση των μείζονων ζητημάτων της πανδημίας.

 Ειδικότερα δε σε ότι αφορά την Αττική η οποία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση είναι ενδεικτική των θέσεων του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά η τοποθέτηση της Χαριλάου Τρικούπη την Παρασκευή.

 «Μέσα σε 4 ημέρες τα κρούσματα από την πανδημία έφτασαν  τις 10.000. Παρά το ότι έχουμε την μεγαλύτερη σε διάρκεια καραντίνα στην Ευρώπη. Πληρώνουν οι πολίτες την λάθος πολιτική και το lockdown ακορντεόν.