Η ανάρτηση που τα λέει… όλα

Στις συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργούς και βουλευτές αναφέρεται η στήλη big mouth του powergame.gr.

 Αναλυτικά γράφει το big mouth

Εκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Λευτέρη Ζαγορίτη και κάτι άλλους κατατρεγμένους του Καραμανλισμού, ο πρώην πρωθυπουργός τις τελευταίες ημέρες είχε συναντήσεις υψηλού επιπέδου. Για παράδειγμα, είδε τον πρώην υφυπουργό και πρώην βουλευτή Αντώνη Μπέζα, ο οποίος συνοδεύονταν από τον γιο του (είναι αυτός με το κοντό παντελόνι) που προφανώς μαθαίνοντας από τον πάτερα του ότι θα συναντήσει τον Καραμανλή πήγε ντυμένος σαν να πηγαίνει σε παραλία.

bezas_karamanlis
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Αντώνη Μπέζα και τον γιο του

Εκτός από τον Μπέζα, ο πρόεδρος της καρδιάς μας, συνάντησε και τον βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, ο οποίος αφού είχε εξασφαλίσει την αναμνηστική φωτογραφία με τον Καραμανλή έγραψε τα κάτωθι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Επισκέφθηκα με χαρά στο γραφείο του τον πρ. πρωθυπουργό.

IMG_6620__1_
Κώστας Καραμανλής με τον Ζήση Τζηκαλάγια

Συζητήσαμε σε εγκάρδιο κλίμα για την πολιτική κατάσταση της χώρας και τις διεθνείς εξελίξεις. Ο Κώστας Καραμανλής με κράτησε από το χέρι για μια στιγμή. Ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής με τις δικαιωθείσες από την ιστορία ιδέες του για την Ελλάδα και την Ευρώπη, μας κρατά κοντά του για πάντα». Νομίζω ότι δεν χρειάζονται σχόλια, αφού τα έγραψε όλα ο Ζήσης.

Πηγή: parapolitika.gr