Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η οικογένειά της στην Ιταλία.

«Όλη μου η οικογένεια είναι στην Ιταλία. Εγώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι πριν ξεκινήσει αυτό το πράγμα. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που θα έρθει. Τα πράγματα στην Ιταλία είναι πραγματικά δραματικά. Η οικογένεια μου είναι καλά. Χθες στην Ιταλία πέθαναν πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Δεν το φρέναραν στην αρχή και τώρα προσπαθούν» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Στην Ιταλία παρατηρούν πού βρίσκεσαι από την κίνηση των κινητών. Η αδερφή μου είναι στο πανεπιστήμιο στην Μπολόνια και δεν μπορεί να γυρίσει σπίτι.

Έχει πρόβλημα με τα βασικά τρόφιμα. Προσπάθησε η μαμά μου να της στείλει τρόφιμα με λεωφορείο. Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. (…) Εμείς εδώ δεν έχουμε καμία σχέση με την Ιταλία. Ευτυχώς το πήραμε όλο αυτό σοβαρά από την αρχή. Πρέπει να μείνουμε στο δικό μας σπίτι. Εγώ δε βγαίνω καθόλου. Χθες έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος λόγω εγκυμοσύνης. Δε μπόρεσα να πάω. Είναι πολύ επικίνδυνο. Ήρθε άνθρωπος εδώ και μου πήρε αίμα» κατέληξε.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα

Πηγή: parapolitika.gr