Η ίδια μίλησε για τη γνωριμία τους αποκαλύπτοντας πώς ήρθαν πρώτη φορά σε επαφή και το «σχέδιο» του πυγμάχου να την κατακτήσει.

Τη σύντροφο του Τάσου Μπερδέση φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της, η οποία μίλησε για τον τραγικό χαμό του πυγμάχου αλλά και για την πρόταση γάμου που της είχε κάνει λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του.

Η ίδια μίλησε για τη γνωριμία τους αποκαλύπτοντας πώς ήρθαν πρώτη φορά σε επαφή και το «σχέδιο» του πυγμάχου να την κατακτήσει. Από νωρίς ήρθαν πολύ κοντά και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα κατέληξαν να συζούν.

Η τραγική ημέρα της δολοφονίας του έχει χαραχτεί βαθιά μέσα στης. Το πρωινό του θανάτου του ο πυγμάχος της είχε ζητήσει να τρέξουν μαζί, κάτι που δεν συνήθιζε, όπως είπε η Ελισάβετ Καρυπίδου. Φέρνοντας στη μνήμη της τις τελευταίες στιγμές μαζί του η συγκίνησή της ήταν φανερή. «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νομίζω ότι θα με πάρει τηλέφωνο, γενικά νομίζω πως ζω σε μία παύση της ζωής μου».

Ακόμη, αποκάλυψε πως ο αδικοχαμένος πυγμάχος της είχε κάνει πρόταση γάμου δύο μόλις μήνες πριν το νήμα της ζωής του κοπεί τόσο απρόσμενα.

Πηγή: parapolitika.gr