Η ηθοποιός περιγράφει την δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε με την παχυσαρκία

Η Ελένη Καρακάση, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που εδωσε στο podcast του gossip-tv, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την παχυσαρκία όταν ήταν παιδί, πως έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας και το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της.

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Γίναμε φίλοι και μας προέκυψε και ο έρωτας. Είχα κολλήματα εκείνη την εποχή και πίστευα ότι οι άνδρες πρέπει να είναι μεγαλύτεροι», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήμουν 100 κιλά, πήγα στα 70, μετά στα 80κάτι κι εκεί ξεκίνησα μία δίαιτα, όπου έχασα τον έχασα τον έλεγχο. Έφτασα χωρίς να το καταλάβω στα 51 κιλά μέσα σε 6 μήνες. Πέρασα τη φάση που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι πετσί και κόκκαλο», πρόσθεσε.

«Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό. Το «ντουλάπα» και το «χοντρή» ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν μικρή. Ευτυχώς μεγάλωσα σε οικογένεια που δεν προσπάθησε να με αλλάξει», δήλωσε επίσης.

Η συμβουλή της Ρουγγέρη

Αφορμή για να χάσει βάρος ήταν μία συζήτηση που είχε με την Κάρμεν Ρουγγέρη, όταν η Ελένη Καρακάση ήταν 17 ετών, και την προέτρεψε να χάσει βάρος ώστε να βρει στην αρχή πιο εύκολα ρόλους.

Ως ηθοποιός, το χειρότερο που βίωσε ήταν όταν έσκασε η κρίση στην Ελλάδα. «Ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι που έφαγα», δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά, γιατί δεν διστάζει να δηλώνει την παρουσία της.

«Στις Άγριες Μέλισσες εγώ πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Καραγιάννη και του είπα ότι θέλω να είμαι σε αυτή τη δουλειά», είπε η ίδια.

 

Πηγή: parapolitika.gr