Η 21χρονη αναφέρθηκε για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Η Αντζελίνα Χαλντένα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The bachelor, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η 21χρονη αναφέρθηκε για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Η εξομολόγηση της Αντζελίνας από το The Bachelor

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα.

«Μετά το Bachelor έκανα μία σχέση, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν έχει τύχει να βρεθούμε ποτέ. Είχαμε μιλήσει στις αρχές, όταν είχαμε βγει από το παιχνίδι. Το περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης γιατί η Νικολέτα είναι πάρα πολύ ζηλιάρα, το έβλεπα και μέσα στο παιχνίδι. Δεν ταιριάζει με αυτή την κοκκινομάλλα με τίποτα. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νικολέτα, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι αυτός ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: parapolitika.gr