Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η τραγουδίστρια Αντωνέλα Κουεγιάρ για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών από πρόσωπο της οικογένειάς της. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η εμπειρία της ήταν έντονη και όταν συνέβη δεν το εκμυστηρεύτηκε σε κανέναν. Η μητέρα της έμαθε για την παρενόχληση σε μια παράσταση που έπαιζε την ιστορία της μπροστά σε κοινό, χωρίς εκείνο να γνωρίζει ότι είναι αλήθεια.

«Επιτέλους ήρθε η στιγμή να μη σωπαίνουμε. Ήταν μέσα από την οικογένεια, είναι κάτι που θα το έχω μαζί μου, μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ο άνθρωπος αυτός έκανε οικογένεια. Όταν εγώ βλέπω αυτά τα παιδιά, που είναι κορίτσια, περνάει από το μυαλό μου ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε ηλικία 6 ετών.

«Εύγε στη Σοφία Μπεκατώρου. Επιτέλους ήρθε η στιγμή πλέον να μη σωπαίνουμε. Πλέον δεν με σοκάρει κάτι τέτοιο. Έχω μια ενσυναίσθηση μαζί της, από μια δική μου προσωπική εμπειρία. Ήταν μέσα από την οικογένεια, είναι κάτι που θα το έχω μαζί μου, δεν το ξεπερνάς απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ο άνθρωπος αυτός έκανε οικογένεια.

Όταν εγώ βλέπω αυτά τα παιδιά, που είναι κορίτσια, περνάει από το μυαλό μου ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει το ίδιο. Όταν ήμουν έξι χρονών δεν μπορούσα να πω στη μητέρα μου για τη σεξουαλική παρενόχληση. Το έμαθε σε μια παράσταση που έπαιζα », είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Πηγή: parapolitika.gr