Άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διερέυνηση της ειδεχθούς δολοφονίας

Τον αποτροπιασμό του για την πρωτοφανούς βαρβαρότητας δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά νερά
, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδηςκατά την τοποθέτησή του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητα του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία ακόμα και στο έγκλημα», σημείωσε σε δήλωσή του ο υπουργός, ανακοινώνοντας παράλληλα πως η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα και έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες οι οποίες διερευνούν σε βάθος το ειδεχθές έγκλημα. 

Ολόκληρη η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:
Είμαστε συγκλονισμένοι και προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητα του.

Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία ακόμα και στο έγκλημα. Ήδη η ελληνική αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα, έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ελληνικής αστυνομίας φτάσει μέχρι το τέλος.

Υπάρχει μία διαρκής κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτα λεπτά έφτασε η αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση, υπάρχει διαρκής στήριξη ιατρική, ψυχολογική και ανθρώπινη στην οικογένεια εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για τον άδικο χαμό, για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας κοπέλας, τόσο νέας γυναίκας.