Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, προχώρησε ο ηθοποιός

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. προχώρησε ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης.

« Ήταν ένα τεράστιο σοκ. Όλα ανατράπηκαν. Ήταν για εμένα μια αφύπνιση και μια συνειδητοποίηση ότι τίποτα δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο. Ότι η ζωή ανά πάσα στιγμή, οι βεβαιότητες που έχουμε, μπορεί να ανατραπούν», δήλωσε ο ηθοποιός στο GALA.

210707095252_tokakis

Στην ερώτηση αν ήξερε ότι θα φύγει ο Θάνος Τοκάκης απάντησε: «Δε νομίζω γιατί τον τελευταίο καιρό η αρρώστια είχε επεκταθεί στον εγκέφαλο και δεν επικοινωνούσε. Αυτό που θέλω ίσως να επικοινωνήσω με τον κόσμο είναι αυτό το ταμπού που έχουμε με τον καρκίνο. Όταν μαθαίνουμε ότι κάποιος πάσχει από αυτήν την αρρώστια, τον αντιμετωπίζουμε σαν μελλοθάνατο κι αυτό ο άλλος το εισπράττει. Ίσως θα πρέπει να εκπαιδευτούμε όλοι απέναντι σε αυτό. Και να μην φοβόμαστε να λέμε την λέξη. Ο αδελφός μου ο Βασίλης «έφυγε» μόλις στα 44. Κι όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Απαντώντας για το πως ήταν ο αδερφός του όταν έμαθε για την ασθένεια ο ηθοποιός δήλωσε: «Άλλαξαν τα πάντα. Και για εκείνον και για όλους εμάς γύρω του. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Αυτό που λέει ο Επίκουρος ή ο Καζαντζάκης, πως «είμαστε μία λάμψη ανάμεσα σε δύο σκοτάδια», δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Πηγή: parapolitika.gr