Τι αναφέρουν σε δηλώσεις τους και tweets

Τα συγχαρητήριά τους εξέφρασαν στον χρυσό ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Μας έκανες να νιώσουμε υπερηφάνεια σε μια στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη, επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του προς τον Στέφανο Ντούσκο για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

«Χρυσός ολυμπιονίκης και ρεκόρ αγώνων ο Στέφανος Ντούσκος. Μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μία στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σε ευχαριστούμε» έγραψε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρώτο χρυσό μετάλλιο, Ολυμπιακό ρεκόρ, πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία. Συγχαρητήρια Στέφανε Ντούσκο, έκανες όλη την Ελλάδα περήφανη» τονίζει από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγχαρητήρια επίσης και σε όλους τους αθλητές της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους, καθώς και στους προπονητές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που τους στήριξαν.

»Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδεικνύεται η προσπάθεια όλων των αθλητών κι αθλητριών, που προετοιμάζονται και πολλές φορές αγωνίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλες δυσκολίες, γεγονός που κάνει την επιτυχία τους ακόμη μεγαλύτερη» τονίζει ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια όλων μας σε αυτόν τον πανάξιο αθλητή!» έγραψε στο twitter.