Εκνευρισμός υπάρχει στην ομάδα των διασήμων του Survivor μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου ο Περικλής Κονδυλάτος, η Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους από την αποχώρηση της γνωστής ηθοποιού αλλά και ενόχλησή τους με την απόφαση της Κάτιας Ταραμπάνκο να θέσει δεύτερη υποψήφια την Ελευθερία Ελευθερίου για αγωνιστικούς – όπως εξήγησε – λόγους. 

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο. Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Αν το πάμε αγωνιστικά δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική, όπως λέει το αστέρι η Κάτια, άλλος έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι γιατί υπάρχει πολύ ψέμα. Δεν μπορεί να λες ότι ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό ψηφίζω μια γυναίκα και στην επόμενη ψηφοφορία να ψηφίζεις πάλι γυναίκα. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλους τους άνδρες τους βλέπει μια χαρά;

Δεν κατάλαβα και το λέω έτσι ανοιχτά πια γιατί όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση η οποία είναι ενάντια των γυναικών και ας προέρχεται και από γυναίκα γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης είναι ενάντια στις γυναίκες. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Το θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό”.

Πηγή: parapolitika.gr