Η παίκτρια μεταφέρθηκε σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως παρακολουθήσαμε εχθές στο Survivor, η Κάτια Ταραμπανκό είναι εκτός του αγωνιστικού χώρου καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν την άφησε να αγωνισθεί και να προσφέρει νίκες στην ομάδα της.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε ότι το γνωστό μοντέλο έχει βραχνιάσει, με εκείνη να απαντά ότι ίσως κρύωσε λιγάκι.

Στην πορεία όμως φαίνεται πως η κατάστασή της επιδεινώθηκε, μιας και ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι μεταφέρθηκε στην κλινική.

Η Κάτια παρέμεινε στην κλινική όπου και διανυκτέρευσε, με όλους τους συμπαίκτες της να εύχονται να επιστρέψει σύντομα και υγιής στην παραλία τους.

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ για την παίκτρια της ομάδας των διασήμων ενώ αποκάλυψε και αν θα τη δούμε να επιστρέφει στο σημερινό επεισόδιο.

«Η Κάτια αισθάνθηκε μια πολύ έντονη αδιαθεσία λόγω την πείνας και τον γενικότερων συνθηκών για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σήμερα θα επιστρέψει και θα αγωνιστεί κανονικά» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε τις πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr