Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα του Survivor, που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Πολλές αλλαγές θα δούμε φέτος, με την κυριότερη να είναι αυτή του παρουσιαστή, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα πάρει τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη.

Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το βράδυ και με μία ενδιάμεση στάση στην Τουρκία, για να επιβιβαστούν και πολλά μέλη της τουρκικής παραγωγής, θα πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Μία άλλη αλλαγή που θα γίνει φέτος θα έχει να κάνει με την τοποθεσία που θα μένουν διάσημοι και μαχητές, καθώς όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, φέτος έχει επιλεγεί η περιοχή Λα Ρομάνα και συγκεκριμένα το ψαροχώρι Bayahibe.

Όσον αφορά την ομάδα των διασήμων, η Έλενα Γαλύφα και ο Ιωάννης Μελισσανίδης ακύρωσαν τη συμμετοχή τους και στη θέση τους θα ταξιδέψουν οι Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Κοψιδάς, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ από την εκπομπή του Mega. Αποκαλύφθηκε, επίσης, πως ο Ιάσωνας Μανδηλάς βρίσκεται σε συζητήσεις για να μπει αργότερα στο Survivor.

Πηγή: parapolitika.gr