Οι Διάσημοι στην ψηφοφορία του τελευταίου συμβουλίου ψήφισαν εντελώς διαφορετικά, καθώς, όπως έδειξαν με το σχόλιό τους στην κάμερα, ψήφισαν με δύο διαφορετικά κριτήρια. Ο Πάνος Καλίδης και η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους για θέμα αγωνιστικότητας, ενώ αντίθετα, στην περίπτωση του Γιώργου Κοψιδά το κριτήριο δεν ήταν οι νίκες, αλλά η ανταγωνιστικότητα που φέρνει στην ομάδα, καθώς κάποιοι εξέφρασαν την άποψη ότι σκέφτεται και λειτουργεί ατομικά.

Ο Κοψιδάς είχε τέσσερις ψήφους έναντι τριών του Πάνου Καλίδη και δύο της Ανθής Σαλαγκούδη και η τελευταία ψήφος θα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή πήγε τελικά στον Πάνο Καλίδη ο οποίος μαζί με τον ηθοποιό θα είναι οι δύο υποψήφιοι για να φύγουν από το ριάλιτι αυτή την εβδομάδα.

Ο Καλίδης σχολιάζοντας την απόφαση της ομάδας του είπε πως αν και τον στενοχωρεί ότι ψηφίστηκε, αναγνωρίζει ότι το κριτήριο είναι αγωνιστικό. Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοψιδάς απορούσε γιατί οι συμπαίκτες του τον βγάζουν υποψήφιο για να φύγει, θεωρώντας πως εκτός από τις νίκες, βοηθάει σε όλες τις δουλειές των Διάσημων.

Πηγή: parapolitika.gr