«Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει ο Αλέξης Παππάς, με ανακατεύει πάρα πολύ»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη για το Survivor και ο Τριαντάφυλλος όπως και ο Αλέξης Παππάς βρέθηκαν στο στόχαστρό της.

«Ο κόσμος κρατάει τον Τριαντάφυλλο, τον κρατάει και η παραγωγή πιστεύω εγώ, γιατί έχει πάρει χαμπάρι ότι κάνει νούμερα και γι’ αυτό τον κρατάνε.

Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί είχα μια εμπειρία μαζί του που δεν ήταν καλή. Είχα πληγωθεί τότε πάρα πολύ, μου στοίχησε, τον συγχωρώ, όμως, δεν ξεχνώ», είπε η Ευριδίκη Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο.

Για τον Αλέξη Παππά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε με σκληρά λόγια: «Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Αλέξης Παππάς.

Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει ο Αλέξης Παππάς, με ανακατεύει πάρα πολύ. Ώρες ώρες, εκεί που τρώω κιόλας τα πατατάκια μου το βράδυ και πίνω το αναψυκτικό μου, μού έρχεται να κάνω αναγούλα.

Είναι πολύ ωραίο παιδί εμφανισιακά, αλλά δεν κρίνουμε μόνο από αυτό. Έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα μαζί του».

Πηγή: parapolitika.gr