Μπορεί να μην τερμάτισε στην πρώτη θέση του Survivor, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο, όμως έγινε γνωστός σε μια μεγάλη μερίδα κοινού, που δεν τον γνώριζε, εισπράττοντας πολλή αγάπη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπορεί να μην τερμάτισε στην πρώτη θέση του Survivor, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο, όμως έγινε γνωστός σε μια μεγάλη μερίδα κοινού, που δεν τον γνώριζε, εισπράττοντας πολλή αγάπη. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού, ο Ηλίας Μπόγδανος δεν σταμάτησε να χαμογελά, αφού περιτριγυριζόταν από ανθρώπους που αγαπά και τον αγαπούν. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά ψήφων ανάμεσα στους δύο φιναλίστ ήταν πολύ μικρή.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία «πετάει» στα σύννεφα από τη χαρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος ευχαρίστησε όλους όσοι τον στηρίζουν.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. Ευχαριστώ!!! Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο. Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Πηγή: parapolitika.gr