«Μου έδωσε αυτό που έφτιαξε στην καλύβα με τα ονόματα των τριών ανιψιών του»

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor
, καθώς το βράδυ (21:00) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και αύριο ο μεγάλος τελικός. Οι παίκτες μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την οικογένειά τους και να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες.

Ο Σάκης Κατσούλης είδε την μητέρα του και την αδερφή του. Συγκεκριμένα, η αδερφή του Σάκη, Μίνα, μίλησε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψε τη συνάντησή τους λέγοντας: «Κρατούσα τη μαμά μου από το χέρι, περπατούσαμε μαζί. Νόμιζα πως κάπου θα πέσουμε. Όμως όταν τον είδαμε από μακριά και σηκώθηκε από τον καναπέ, γύρισε και μας είπε ότι νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εκεί όλο το άγχος εξαφανίστηκε. Τον πήραμε αγκαλιά, του είπαμε πως χαρήκαμε πολύ που επέστρεψε από τους τελευταίους και γερός. Αυτό ήθελε να ζήσει ο Σάκης εκεί. Όλη την εμπειρία. Μετά καθίσαμε ήρεμα και ωραία και μιλήσαμε στον καναπέ. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και δυνατός. Τον ρώτησα αν θα ξαναπήγαινε και μου είπε πως έφευγε την ίδια στιγμή. Μου έδωσε αυτό που έφτιαξε στην καλύβα με τα ονόματα των τριών ανιψιών του».

Επίσης, τόνισε

«Ήταν χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Δεν ήταν καθόλου ταλαιπωρημένος. Έχει ξεκουραστεί, γιατί έχουν σταματήσει τα αγωνίσματα. Δε βρέθηκα με κανένα άλλο συγγενή. Δεν τον είδα προβληματισμένο για το τι γίνεται έξω. Θέλει να το ζήσει στο έπακρο. Το μόνο που του είπαμε είναι ότι έχει απεριόριστη αγάπη από εμάς και ότι πολύς κόσμος τον στηρίζει».

Πηγή: parapolitika.gr