Μια μεγάλη ανατροπή έγινα στο Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε μόνη τη την Βρισηίδα Ανδριώτου και έσπασε η «παρέα» τους φέρνοντας αλλαγές στο παιχνίδι – Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις

Εκτός Survivor

η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καθώς αποχώρησε μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία στο συμβούλιο του νησιού είχε ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν εκείνη αντί της Βρισηίδας, προκειμένου έτσι να την στηρίξει για την άριστη σχέση που έχτισαν μεταξύ τους.

Μια μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών φαίνεται να επηρεάστηκε από την επιθυμία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου η οποία αποχώρησε από το Survivor αφήνοντας πίσω στο παιχνίδι «μόνη» την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στην ανακοίνωση της αποχώρησής της, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε με λυγμούς καθώς δεν περίμενε να σπάσει η φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία για την ώρα αποχαιρετά την καλή της φίλη, ετοιμάζοντας τις αποσκευές της για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ τον κόσμο για όσες φορές με στήριξε. Τελικά ήταν το τέλος του ταξιδιού αυτού, το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μου. Στεναχωριέμαι αυτή την στιγμή για την Βρισηίδα και για αυτά τα παιδιά που κλαίνε. Τους είχα πει, αν φύγω δεν θέλω να κλάψετε». ήταν τα τελευταία λόγια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Σε άσχημη κατάσταση η Βρισηίδα

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr