Στο Survivor της Τρίτης, αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους. Αφορμή στάθηκαν ορισμένες κινήσεις που δεν άρεσαν και τόσο στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μπλε σημείωσε χαρακτηριστικά προς τον συμπαίκτη του, Περικλή Κονδυλάτο πως «όταν έπαιξες με τον Τζέιμς και σου έκανε αποφυγή και έπεσες μες στο νερό, ξέρεις ποια ήταν η αθλητική του παιδεία; Ήταν αυτό το κακό δάχτυλο! Αυτό εμένα όμως με προσβάλλει γιατί ήσουν πάρα πολύ καλός. Και με τα γατάκια ξεκίνησε πρώτος ο Νίκος και θα το δει ο κόσμος». Αυτή είναι η παιδεία; Πλησιάζω να σου δώσω, Νίκο, το χέρι και ο Τζέιμς που έδειξε κ@λ@δάχτυλο πριν μου λέει «φύγε από δω»! Ευχαριστώ πολύ κύριοι» συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο Κώστας Παπαδόπουλος. «Πρώτα από όλα, για αυτό που λέει με την χειρονομία, ο Περικλής ξέρει ότι τον σέβομαι. Αυτό που γύρισα και έκανα, ήταν ένα νόημα στους συμπαίκτες μου!  Δεύτερον, όταν λέμε για αθλητική παιδεία, ο Κώστας όταν έπαιζε με τον Νίκο γύρισε και του είπε «αυτά να τα κάνεις στα πρόβατα σου, τσοπάνη»! Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα κερδίσουν για να νιώσουν όπως όταν κερδίσαμε το Euro 2004 γιατί κάπως έτσι το πανηγυρίζουν» απάντησε ο Τζέιμς Καφετζής.

Με τη σειρά του, τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος και ξεσπάθωσε! «Δεν γίνεται να μου λένε για αθλητική παιδεία. Το θέατρο του παραλόγου εδώ πέρα… Μιλάνε για αθλητική παιδεία τα παιδιά αυτά, με ειρωνεύεται και ο Κώστας κουνώντας μου το χέρι που έχει και τρία παιδιά και θέλει να παρουσιάσει αθλητική παιδεία, αλλά το τι παιδεία παίρνω εγώ από τους γονείς μου στο σπίτι μου το βλέπει όλος ο κόσμος».

Δες στο βίντεο όσα έγιναν:

Νέος γύρος τσακωμών επικράτησε και στο συμβούλιο του νησιού,  όπου η συζήτηση εκτυλίχθηκε γύρω από τη συμπεριφορά του Κώστα Παπαδόπουλου απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη, στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Νίκος θεώρησε ότι ο Κώστας πρόσβαλε το επάγγελμά του, με τον δεύτερο να δίνει εξηγήσεις και να ζητάει συγγνώμη, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

«Είμαι κι εγώ βιοπαλαιστής, συνεργάζομαι καθημερινά με παραγωγός για να φτιάξω τα γλυκά μου. Σέβομαι αυτό το επάγγελμα ποιος είμαι εγώ να το κατακρίνω. Αν το πήρε έτσι ο Νίκος ζητάω συγγνώμη. Εγώ νόμιζα ότι είχε πάει σε προσωπικό επίπεδο και στον τρόπο που μου απευθυνόταν. Θέλω να ζητήσω σε εσένα και σε όσους κάνουν αυτό το επάγγελμα συγγνώμη», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Μου είπε με απαξίωση να μιλήσω έτσι στα πρόβατά μου. Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη είναι η 4η φορά που το κάνει. Το κάνει για να φανεί καλός», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Ο Κώστας έχει προσβάλει πολλές φορές, δασκαλεύτηκε από τους φίλους του να το γυρίσει και να το φέρει τούμπα, όπως του είπε η Σοφία. Είναι μια υποκρισία αυτό που κάνει», είπε η Ασημίνα που ξεκαθάρισε τη θέση της και δήλωσε ότι απέχει από όλο αυτό.

«Η αλαζονεία τιμωρείται και χαίρομαι που χθες δεν έφαγαν», είπε ο Chris Σταμούλης, ενώ ο Τριαντάφυλλος δήλωσε ότι χαίρεται που κάποιοι συνάνθρωποί του τρώνε κι ας μην τρώει ο ίδιος.

Η συζήτηση συνεχίστηκε ανάμεσα σε Ντάφυ και Αλέξη Παππά, με τον τραγουδιστή να μιλάει για την παλιά «φιλία» που είχαν οι δυο τους που τώρα ο δεύτερος την ξέχασε.

«Όταν ζούσαμε στην μπλε ομάδα μας τρώγανε, τώρα που ήρθαμε στην κόκκινη μας τρώνε. Έχω κουραστεί. Δεν θέλω να μου μιλάτε και να σας μιλάω», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να τελειώσει το θέμα.

Πηγή: parapolitika.gr