Όσα είπε η Άννα Μαρία Βέλλη για την συμπαίκτρια της στο Survivor.

Δυο ξένες στην ίδια Survivor ομάδα μοιάζουν να είναι πια η Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο επεισόδιο της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας.

Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ… Λέω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε».

«Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να «δώσω» τον επόμενο.

Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω» αποσαφήνισε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συνεχίζοντας τα «βελη» η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε πως «δεν έχω να συμβουλεύσω έναν τέτοιο άνθρωπο πια…

Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι κάνει κακό σε αυτήν… Του μιλάει κανονικά του Αλέξη και του συμπεριφέρεται κανονικά. Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της.

Δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα ότι με ατό που έκανε, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Αλέξη και τον Χρήστο να κερδίσουν».

Το μέρος της Άννας Μαρίας Βέλλη πήραν τόσο ο Νίκος Μπάρτζης όσο και ο Τζέιμς Καφετζής απέναντι στην γοητευτική τραγουδίστρια του Survivor.

Πηγή: parapolitika.gr