«Μου είχε κρύψει κάποια πράγματα», αποκάλυψε η Χριστίνα Κεφαλά. Ποια είναι η σχέση που έχουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor;

Η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και οι αποκαλύψεις που έκανε μάς έλυσαν πολλές απορίες.

Το Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας και η Χριστίνα έκανε αποκαλύψεις.

«Τα παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά, εγώ αυτό είδα. Αντιλήφθηκα ότι είναι πολύ κοντά. Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα εκεί μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά και στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που εκείνη και ο Σάκης Κατσούλης χώρισαν.

«Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, εγώ με τον Σάκη είχαμε χωρίσει ενάμιση μήνα. Ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που ήταν καιρό μαζί της και από την άλλη, όταν είπε ο Σάκης «εγώ για τη Μαριαλένα ήρθα», σαν γυναίκα ένιωσα λίγο.

Χωρίσαμε γιατί έμαθα ότι ετοιμαζόταν να πάει στο Survivor που ήταν η Μαριαλένα, μου είχε κρύψει κάποια πράγματα κι έτσι. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν ήξερα ότι θα πάει, τον συνάντησα στα γραφεία».

Όσο για το γεγονός ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήρθαν πάρα πολύ κοντά στο Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν το περίμενα να έρθουν τόσο κοντά με την Μαριαλένα. Έκπληξη ήταν αυτό για μένα. Εγώ με τη Μαριαλένα ξεκαθαρίσαμε τις θέσεις μας και γι’ αυτό δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι».

Πηγή: parapolitika.gr