Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, εξαιτίας της φιλικής σχέσης που έχει δημιουργήσει με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor.

Οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, με τον Αλέξη Παππά να την έχει κατηγορήσει ότι φλερτάρει τον συμπαίκτη της.

Ωστόσο, η γνωστή Youtuber διατηρεί σοβαρή σχέση έξω από το παιχνίδι με τον Αρκάδιο Σβολάκη.

Ο γοητευτικός σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη όλο αυτό το διάστημα κρατά χαμηλούς τόνους και δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα για τη φιλική σχέση της κοπέλας του με έναν άλλον άντρα στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, όπως πρόβαλε σήμερα το «Πρωινό», ο Αρκάδιος Σβολάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την Άννα Μαρία, επιβεβαιώνοντας πως τη στηρίζει και πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρκάδιος Σβολάκης δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα ταξίδι του στις Μαλδίβες με την σύντροφό του, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Δεν έχει σημασία σε ποια γωνία της γης είμαστε»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε πως ίσως έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον σύντροφό της και έχουν λυθεί τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχει δημιουργήσει το μοντάζ.

Πηγή: parapolitika.gr