Στο επεισόδιο του Survivor All Star (6/3) η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε ξανά στο αγώνισμα ασυλίας και έτσι πέρασε ξανά από την κάλπη.

Δεύτερος αγώνας ασυλίας για τις δύο ομάδες του Survivor All Star.

Στο προχθεσινό επεισόδιο η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στον στίβο μάχης με την Ελευθερία Ελευθερίου να ψηφίζεται από την ομάδα της.

Η βραδιά έκλεισε με μια αποχώρηση – βόμβα, καθώς ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει οριστικά το παιχνίδι, ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του.

Στο επεισόδιο του Survivor All Star χθες η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε ξανά στο αγώνισμα ασυλίας και έτσι πέρασε ξανά από την κάλπη.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα έκαναν αρκετούς από τους παίκτες να στραφούν κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου θεωρώντας τη υπεύθυνη για την απομάκρυνσή του μετά τα όσα του είπε για την προσωπική του ζωή.

«Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου», είπε ξεσπώντας ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και η Ελευθερία Ελευθερίου σηκώθηκε να φύγει από το συμβούλιο: «Ελάτε παιδιά, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από εδώ, δεν πάει καλά ο άνθρωπος. Είναι loco. Θέλω να βγω έξω. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν τον άνθρωπο.» είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελευθερία στο Survivor All Star.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr