Ο Τριαντάφυλλος τα βάζει ξανά με την παραγωγή του Survivor All Star υποστηρίζοντας ότι προστατεύει τον Γιώργο Κόρομι

Ένταση επικράτησε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor all star μεταξύ των παικτών και ο Τριαντάφυλλος έσπευσε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις.

Αφορμή στάθηκε η ενόχληση του Γιώργου Ασημακόπουλου προς τον Γιώργο Κόρομι, για τα σχόλια του δεύτερου μετά το τέλος του αγώνα και τη νέα ήττα των Μπλε.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μπλε είπε πως μετά την ήττα της ομάδας του, ο «Κόρο» του φώναξε «κάτσε και απόλαυσε το» κι «αυτό είναι κάρμα», με τον Ασημακόπουλο να ζητά εξηγήσεις.

Ο Κόρο από πλευράς του δήλωσε πως ουσιαστικά ανταποδίδει τα σχόλια και την συμπεριφορά γενικότερα του Ασημακόπουλου και πως για κανένα λόγο δεν θα τον ειρωνευόταν που πεινάει και που δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα η ομάδα του. Η διαφωνία συνεχίστηκε ενώ πήραν θέση και άλλοι παίκτες των δύο ομάδων.

Ωστόσο ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε στο στόχαστρο και πρώην παικτών του Survivor και συγκεκριμένα του Τριαντάφυλλου, ο οποίος άφησε αιχμές για την παραγωγή ότι καλύπτει τον Κόρο.

Βοήθησε και άλλο τον Κόρο

«Η σκληρή κριτική είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου οπότε αυτό κάνω όταν θα δώ αλλαγές θα πώ και τα καλά, οκ παλιόφιλε μου. Βοήθησε και άλλο τον Κόρο Βάλτον να πει για τα μαλλιά για το φαγητό κτλ ξέρεις εσύ», ανέφερε μια από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Πηγή: parapolitika.gr