Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, στον οποίο και νικητές ήταν οι Μπλε, με ανατρεπτικό σκορ 10-2.

Χαμός για άλλη μια φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους παίκτες να έχουν εντάσεις, αλλά και προβλήματα, τα οποία και παρακολουθούμε καθημερινά.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν και το έκαναν με αγωνιστικά κριτήρια, βγάζοντας στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, με τον ίδιο να νιώθει αδικημένος κάτι που φυσικά έφερε εντάσεις στην ομάδα και στο πρώτο συμβούλιο. Την σειρά των υποψηφίων ακολούθησε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία και ψηφίστηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα της με 12 ψήφους, ακόμα και αν έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή και δυνατή αγωνιστικά.

Στο χθεσινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, με τους Διασήμους να χάνουν με ανατρεπτικό σκορ 10-2 και να βρίσκονται στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον απο τους παίκτες τους. Η ομάδα, όταν έφτασε η ώρα να ψηφίσει έστειλαν στον την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κορόμι.

Πηγή: parapolitika.gr