Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση υγείας της παίκτριας των διασήμων ό η οποία μέσα σε λίγες ημέρες αναγκάστηκε να μπει για δεύτερη φορά μέσα στο νοσοκομείο, εξαιτίας των αντίξοων συνθηκών στο ριάλιτι

Το μοντέλο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Survivor 4, βρέθηκε σε κλινική στον Αγιο Δομίνικο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Οπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής, η δημοσιογράφος Ελενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε η Κάτια Ταραμπανκό βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν θα επιστρέψει στο Survivor 4 και πρώτα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο.

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα για το Survivor 4:

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Κάτια Ταραμπάνκο να βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά να μην γυρνάει τουλάχιστον για την ώρα στην παραλία.

Πηγή: parapolitika.gr