«Σταμάτησε το σίριαλ που έκανα λόγω κοροναϊού και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Χείμαρρος ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα, και σχολίασε τις παρεξηγήσεις και την εκρηκτική του συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο. Μίλησε και για τον γιο του, Αλκιβιάδη, καθώς και για τη σύζυγό του, Σοφία με την οποία, όπως λέει, θα γυρίσει όλον τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι.

«Στη Φάρμα έχασα περίπου 17 κιλά. Χθες η Σοφία έφτιαξε κάτι πολύ ωραίο με σοκολάτα, φράουλα και μπανάνες. Της είπα δεν θα το φάω.

Με το που μπήκα στη Φάρμα δεν μπορούσα να σκύψω από τα κιλά. Μπήκα στη Φάρμα γιατί ήθελα να ζήσω τον αγώνα. Προσπάθησα να αναλύσω μια σκέψη. Το να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Η Φάρμα ήταν μεγάλο μάθημα ζωής.

Πριν μπω στη Φάρμα χτύπησα στο μάτι σε ένα τροχαίο και έβαλα υαλουρανικό και με ρώτησε ο Ιατρόπουλος και για να μην του εξηγώ του είπα έκανα μπότοξ.

Στη Φάρμα ξυπνούσα από νωρίς για να προσευχηθώ. Έκανα προσευχές 2,5 ώρες την ημέρα. Ο Ιατρόπουλος δούλευε όλη τη μέρα. Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί είδα, ότι υπήρχε έλλειψη σεβασμού.

Το σίριαλ που έκανα πέρσι σταμάτησε λόγω κοροναϊού και δεν είχα λεφτά. Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου. Ευτυχώς ήταν καλή η σπιτονοικοκυρά μου και περίμενε.

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα από τη Φάρμα ήταν να δω τα χιουμοριστικά βίντεο και γέλασα πολύ. Δεν είδα τα επεισόδια γιατί δεν ήθελα να μάθω τι έλεγαν πίσω από την πλάτη μου.

Ο Αλκιβιάδης, ο γιος μου παράλληλα με τις σπουδές του στην Αμερική κάνει φωτογραφίσεις και βίντεο σε γάμους για να βγάζει χρήματα. Ευτυχώς που πήγε και έζησε μόνος του. Είναι πια άντρας ώριμος.

Η σχέση με τη μητέρα μου ήταν καρμική. Με έκανε 15 χρονών. Έγινα ηθοποιός για εκείνη. Περάσαμε μεγάλη φτώχεια. Ζούσαμε σε υπόγεια. Εκεί που υπήρχε μούχλα στον τοίχο. Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να βγάλω χρήματα.

Άλλες φορές είμαι ευτυχισμένος άλλες πικραμένος. Αλλά είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου.

Είναι απόφαση ζωής να είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Είναι επιλογή. Θα πάρω το Σοφάκι μου και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο το καλοκαίρι».

Πηγή: parapolitika.gr