Ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά την αποχώρησή του από την «Φάρμα» έδειξε το σώμα του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Έμειναν άφωνοι στο πλατό.

Θεαματική είσοδο έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό».

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την αποχώρησή του από τη «Φάρμα», βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, προκειμένου να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη και να μιλήσει για όσα είδαμε αλλά κι όσα δεν είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κατά τη διάρκεια της ροής της κουβέντας, ο Στράτος Τζώρτζογλου μπήκε στο πλατό και πήρε αγκαλιά τη Φαίη Σκορδά.

Αφού την έκανε μερικούς κύκλους, εκπλήσσοντας τους πάντες, αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα του για να δείξει στον Γιώργο Λιάγκα πόσο αδυνάτισε τους δύο μήνες που έμεινε μέσα στο παιχνίδι.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Μη χάνοντας τη θετική του διάθεση, ο ίδιος έφερε τα πάνω – κάτω στο πλατό και συγκέντρωσε γι’ ακόμα μια φορά τα βλέμματα όλων.

«Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά. Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία Μαριόλα, θα παντρευόμουν την Φαίη».

Εκεί ήταν, που ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «Έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Πηγή: parapolitika.gr