Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία αλλά και ότι έχει χάσει δουλειές επειδή έχει αρνηθεί «περίεργες» προτάσεις

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην παιδική του ηλικία αλλά και μέχρι και σε πρόσφατες συνεργασίες του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και δήλωσε ότι: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είχα σεξουαλική παρενόχληση από παιδάκι, απ΄ όταν ήμουν 12-13 χρονών. Ήμουν σερβιτόρος και ερχόντουσαν στα τραπέζια κάποιοι κύριοι που με… γλυκοκοιτάζανε. Η σεξουαλική παρενόχληση που έχω δεχτεί δεν ήταν βίαιη. Το καταλάβαινες από την επιθυμία του άλλου, το βλέμμα του ή την πρότασή του. Πολύ ευγενικά την αρνιόσουν και νόμιζες ότι όλα τελείωναν εκεί. Δεν ήταν όμως έτσι γιατί κάποιοι το έπαιρναν κάπως περίεργα και κάνανε κάποια τηλεφωνήματα που επηρεάζανε άλλους.»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση που έχει κάνει πίσω σε δουλειές:

«Έχανες δουλειές. Μου έχει τύχει ακόμη και σκηνοθέτης, που τον είχα πάει εγώ στη δουλειά, να μου έχει βγάλει την ερωτική του επιθυμία και να μην μπορώ  να δουλέψω μαζί του» ανέφερε ο ηθοποιός.

Πηγή: parapolitika.gr