Ο Στηβ Μιλάτος επιβεβαίωσε τον χωρισμό τέσσερις μήνες μετά τον γάμο express, και μάλιστα στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του μπροστά στην κάμερα, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο εξπρές.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Στηβ Μιλάτος, και επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του, Άννα Παπαϊωάννου, με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Κόρινθο τον Ιανουάριο του 2021.

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό διάφορα δημοσιεύματα περί κρίσης στον γάμο τους να είχαν δει το φως της δημοσιότητας, όμως ο Στηβ Μιλάτος τηρούσε σιγήν ιχθύος.

Στην παρούσα φάση θέλησε να επιβεβαιώσει τον χωρισμό του, αποκαλύπτοντας πως ήταν δική του απόφαση και ότι το διαζύγιο έχει ήδη βγει.

«Για τη “Φάρμα” μου είχαν κάνει μία πρόταση, αλλά δε δέχτηκα γιατί ήταν μια περίεργη περίοδος.

Ήταν στις αρχές του γάμου μου, ο οποίος δεν υπάρχει πια. Πλέον είναι επίσημο, υπάρχει και το διαζύγιο κανονικά.

Ήταν κάτι ωραίο, έληξε, στη ζωή προχωράμε, πρέπει να ανεβαίνουμε ψυχολογικά για να μην μας παίρνει από κάτω.

Εγώ πήρα την απόφαση. Το να αγαπάς κάποιον άνθρωπο είναι πολύ ωραίο, αλλά μετά στη σχέση, όταν αρχίζουν κι αλλάζουν κάποια πράγματα, δεν μπορείς να προχωρήσεις.

Αν υπάρχει ασυνεννοησία χαρακτήρων, η οποία εξελίσσεται αλλά εσύ προσπαθείς και δεν καταλήγει κάπου, νομίζω πάλι καλά που δεν προχώρησε κι άλλο σε ένα παιδί» είπε χαρακτηριστικά ο Στηβ Μιλάτος.

Ο Στηβ είπε ότι στο GNTM θα πήγαινε μόνο σαν κριτής, ενώ εκείνος πήρε την απόφαση για να λήξει ο γάμος του.

Έτσι, πλέον, τονίζει ότι είναι ελεύθερος και δεν είναι ερωτευμένος. Ακόμα, έκανε λόγο, ότι όσο συμμετείχε στην εκπομπή της Κωνσταντίνα δεν ένιωθε ο εαυτός του.

Τέλος, σχολίασε πώς αν και δεν έχει καθόλου καλή φωνή το ψώνιο του ήταν να γίνει τραγουδιστής.

Πηγή: parapolitika.gr