Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αναμένεται να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, μέλη της γαλάζιας νεολαίας, αλλά και νέους από διάφορες επαγγελματικές ομάδες, όπως συμβαίνει σε κάθε νομό.

Με μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα το δημογραφικό, στην οποία κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα
, συνεχίζει αύριο Τρίτη 22.06.2021 τις επισκέψεις του σε όλη την Ελλάδα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Η Μαρία Συρεγγέλα, η οποία έχει ξεκινήσει την πορεία της από την ΟΝΝΕΔ, ανταποκρίνεται σε ακόμα μια πρόσκληση της γαλάζιας νεολαίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αναμένεται να συναντηθεί με τοπικούς φορείς, μέλη της γαλάζιας νεολαίας, αλλά και νέους από διάφορες επαγγελματικές ομάδες, όπως συμβαίνει σε κάθε Νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 5η επίσκεψη κατά τη διάρκεια της θητείας του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ίδιος έχει βρεθεί σχεδόν σε 20 Νομούς της χώρας. Είναι, άλλωστε, δεδομένη η έμφαση που δίνεται από το Πρωθυπουργικό γραφείο και την Πειραιώς, τόσο στη διαμόρφωση πολιτικών υπέρ των νέων ανθρώπων, όσο και στην επαφή με κάθε νέα και νέο σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεισφορά του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου να είναι κάτι παραπάνω από καταλυτική