Τα βλέμματα «πάγωσαν» και πολλοί απόρησαν, την ώρα που μιλούσε περί του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς, η Αγγελική Αδαμοπούλου

Με απορία και πολύ προβληματισμό άκουσαν στην Ολομέλεια οι βουλευτές το σκεπτικό της Αγγελικής Αδαμοπούλου εισηγήτρια του ΜέΡΑ25 για ενδεχόμενη υποχρεωτική στείρωση «ανεπιθύμητων ανθρώπων».

Η απίθανη αναφορά της, ακούστηκε στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου που προβλέπει μεταξύ άλλων και την υποχρεωτική – σε κάποιες περιπτώσεις-στείρωση των ζώων συντροφιάς.

Ξαφνικά λοιπόν ενώ μιλούσε περί του νομοσχεδίου… τα βλέμματα «πάγωσαν» και πολλοί απόρησαν αν ο συνεργάτης της, που γράφει τις ομιλίες έχει επηρεαστεί από κάποια σειρά του netfilix!

Όπως ανέφερε η κ. Αδαμοπούλου «στο ΜεΡΑ25 είμαστε κατά της υποχρεωτικής στείρωσης όλων των αδέσποτων ζώων. Μήπως αυτό είναι το πρώτο βήμα για κάτι άλλο; Μοιάζει επιστημονικής φαντασίας αυτή την ώρα αλλά μήπως έρθει και η στείρωση αδέσποτων ανθρώπων; Ίσως των ανεπιθύμητων ή όσων επιβαρύνουν το ασφαλιστικό σύστημα; Ξέρω ότι σας ακούγεται συνωμοσία όλο αυτό αλλά πολλές φορές δεν τα έχουμε βιώσει;»

Πηγή: parapolitika.gr