Ο πετυχημένος αθλητής μίλησε για τη συμμετοχή του στο Paris Masters και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για να κάνει μια καλή πορεία

Στο Παρίσι, όπου τις επόμενες ημέρες θα παίξει στο Paris Masters
, βρίσκεται ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο παγκόσμιος αθλητής δεν έχει φέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά είναι έτοιμος και αποφασισμένος να τα δώσει όλα στη γαλλική πρωτεύουσα, για να κάνει μια καλή πορεία στο Masters του Παρισιού.

«Μένουν ακόμα δύο τουρνουά, προσπαθώ να δώσω την τελευταία ανάσα στο court και να γίνω πιο εγωιστής, θα έλεγα, να φανερώσω το ”φονικό” μου ένστικτο στο court», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο είναι εγωιστές και θέλουν τα πάντα για τους εαυτούς τους. Έτσι είμαι κι εγώ. Όταν γίνεσαι soft και επηρεάζεσαι από τα συναισθήματά σου και νιώθεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν είναι καλό για σένα. Το να μπλοκάρεις όλα αυτά και να μένεις στη στιγμή είναι από τις αρετές που έχουν οι τοπ παίκτες και μπορούν να παίζουν σε αυτό επίπεδο, χωρίς να ενδιαφέρονται τι γίνεται στην άλλη πλευρά του court. Nομίζω ότι αυτό μου λείπει κάπως σε σχέση με παλαιότερα και πρέπει να το ξαναβρώ».

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορώ να αναπτύξω και να βελτιώσω, μπορώ να γίνω και πιο επαγγελματίας. Είμαι πρόθυμος να πάω στο επόμενο επίπεδο και να δώσω μεγαλύτερη προσοχή σε λεπτομέρειες και να συγκεντρωθώ σε μερικά πράγματα που θα με ωφελήσουν γενικά. Κάθε χρόνο προσπαθώ να προσθέσω κάτι νέο και να απομακρύνω μερικά πράγματα εντός και εκτός court, που είτε αποσπούν την προσοχή μου, είτε δεν είναι όσο ευεργετικά μπορεί να νόμιζα. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να έχω στο νου μου για τη νέα σεζόν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι την Τετάρτη (3/11) και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Λόιντ Χάρις και τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Πηγή: parapolitika.gr