«Υπήρξα μούσα του Λιγνάδη και γοητεύτηκα» δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη για την προσωπική της σχέση με τον κατηγορούμενο πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η Στεφανία Γουλιώτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και την αγάπη της για το θέατρο, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα νέο σίριαλ στο Mega, ενώ μίλησε και για την προσωπική της σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Τα δικά μου σκοτάδια τα αντιμετωπίζω με ψυχοθεραπεία. Έχω την τύχη να ασχολούμαι με αυτά τα κείμενα που σου θυμίζουν ποια είναι η ζωή. Αυτό που κάνει αυτή η κοινωνία, που σου φωνάζει να τρέχεις για το χρήμα και την επιτυχία, είναι και ο λόγος που ακούμε για τα ανοίγματα σε εστίαση, τουρισμό και τον πολιτισμό τον έχουν αφήσει προς το τέλος. Είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και αυτό είναι τρομερά θλιβερό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, η Στεφανία Γουλιώτη είπε ότι «Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που κατάφεραν να επικοινωνήσουν τα σκοτάδια που έζησαν, είναι κάτι που θα ήθελα να είχε συμβεί νωρίτερα.

Έπρεπε να έχουμε κινητοποιηθεί νωρίτερα. Υπήρξε μεγάλη καταπίεση και καλώς βγήκε προς τα έξω και έγινε αυτό που έγινε».

«Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα πράγμα. Για το καλλιτεχνικό του όραμα, υπήρξε μια περίοδος που υπήρξα η μούσα του. Και γοητεύτηκα από το όραμά του για το θέατρο.

Νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο και δεν τον ξέρεις. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ένα κομμάτι που δεν το γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε για τη σεξουαλική του ταυτότητα, που δεν μας αφορά.

Αλλά όσα έγιναν γνωστά δεν τα γνωρίζαμε. Δεν ξέρουμε τα σκοτάδια του καθενός», τόνισε η ίδια σχετικά με τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πηγή: parapolitika.gr