Αυτή την περίοδο θα φορέσουμε ρούχα από την νέα συλλογή 5226 Stay Home του οίκου Celia Kritharioti! Άλλωστε η κομψότητα είναι απαραίτητη και έξω αλλά και μέσα στο σπίτι.

Η διαφορετική αλλά εξίσου υπέροχη νέα συλλογή Stay home by Celia Kritharioti θα μας βοηθήσει να γίνουμε εύκολα κομψές και να νιώσουμε την άνεση και το στυλ των ρούχων της. Φυσικά μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε χρηστικά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στη νέα συλλογή βρίσκουμε άνετα βελούδινα και βαμβακερά hoodies και φόρμες σε υπέροχα χρώματα, σε κόκκινες, μαύρες και γκρι αποχρώσεις. Σε αρκετά από αυτά υπάρχει και το χειροποίητο κεντητό μάτι, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Φυσικά από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ και τα σκουφιά, αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες βαμβακερές μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη.

Μπορούμε να παραμείνουμε ζεστές και όμορφες με τα νέα homewear κομμάτια από τη κολεξιόν 5226, τα οποία θα βρείτε αποκλειστικά στο eshop celiakrithariotieshop.gr

Kritharioti_StayHome03_2
Kritharioti_StayHome02New-768x1015_2

Πηγή: parapolitika.gr