Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε σε πρωινή εκπομπή και εξόργισε τους παρουσιαστές, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλος να κάνει αμέριμνος βόλτα με τον σκύλο του, χωρίς να έχει καταλάβει το τι έχει προκαλέσει με τις πράξεις του.

Αποκλειστικά στιγμιότυπα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να βγάζει βόλτα τον σκύλο του στη Θεσσαλονίκη μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό».

Ενώ οι καταγγελίες εις βάρος του διαδέχονται η μία την άλλη, εκείνος φαίνεται να απολαμβάνει ανενόχλητος τη βόλτα του στη Θεσσαλονίκη.

Ο φωτογράφος, Νίκος Σεϊδαρίδης, ο οποίος και απαθανάτισε τον δημοσιογράφο δήλωσε σχετικά: «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματός του, καθώς βάδιζε. Κι εγώ, επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη εκείνη την ώρα, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την ενόχλησή του στον αέρα της εκπομπής, εξηγώντας πως το θεωρεί απαράδεκτο, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να συνεχίζει τη ζωή του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

«Αν αυτή τη στιγμή καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του. Εγώ, όχι τον σκύλο δε θα έβγαζα βόλτα, αλλά ούτε από το δωμάτιο στην τουαλέτα δε θα σηκωνόμουν να πάω. Θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν αισθάνεται ντροπή;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να απολαμβάνει τη βόλτα με τον σκύλο του:

Πηγή: parapolitika.gr