Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αλοννήσου, ενώ ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με δύο μάρτυρες. Δείτε όλες τις πληροφορίες στο βίντεο του Mega.

Οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

διαδέχονται η μία μετά την άλλη. Ο παρουσιαστής είχε προσπαθήσει να πείσει την κοπέλα να αποσύρει την μήνυσή της, λέγοντας της ότι θα την παντρευτεί και λίγο αργότερα παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα στην Αλόννησο με κάθε επισημότητα.

Δείτε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατακραυγή για το βίντεο – Επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με πλαστική κούκλα (Βίντεο)

Το Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας την αγγελία του μυστικού πολιτικού γάμου που έγινε πριν από 1,5 μήνα στην Αλόννησο. Η αγγελία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μακεδονία την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ενώ ο πολιτικός γάμος έλαβε χώρα την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Αφροδίτη Σημίτη – Αποκάλυψα έναν «Στάθη» στον CEO της εταιρείας και με απέλυσαν (Εικόνα)

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αλοννήσου, ενώ ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με δύο μάρτυρες.

Δείτε ακόμη: Καταγγελία για τους «Ράδιο Αρβύλα» από πρώην συνεργάτιδα τους – Ήξεραν ότι ο Παναγιωτόπουλος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου δηλώνουν συγκλονισμένοι, ενώ η σύζυγος του Στάθη Παναγιωτόπουλου φέρεται να γνώριζε τις βαριές κατηγορίες πριν τον παντρευτεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr