Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκάλεσε χαμό, αφού εννέα κοπέλες ενδιαφέρθηκαν για τα ροζ βίντεο. Έτσι διακινούνται τα ροζ βίντεο που ανέβασε ο Στάθης.

Η Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη, η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία τον κατήγγειλε για διαρροή ροζ βίντεο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που διακινούνται αυτά τα βίντεο σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

«Επικοινώνησαν μαζί μου κάποιες γυναίκες που είχαν σχετιστεί ερωτικά με τον κ. Παναγιωτόπουλ και έχουν υπόνοιες ότι μπορεί να κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ό,τι ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα για να “κατέβουν” τα βίντεο και οι φωτογραφίες έγιναν μόνο από την εντολέα και από εμένα. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν “κατέβει” όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες, γιατί έγιναν αναδημοσιεύσεις και από άλλες ιστοσελίδες.

Ο καθένας που μπαίνει σε αυτές τις σελίδες μπορεί να κατεβάσει τα βίντεο, να το αποθηκεύσει και στη συνέχεια να το αναδημοσιεύσει. Επομένως κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πει με βεβαιότητα αν έχουν κατέβει» τόνισε η δικηγόρος.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr