«Ξέρω πολλούς γιατρούς που λένε “μην κάνετε το εμβόλιο”» – Δηλώνει ότι φοβάται και λέει «Ας πεθάνω»

Για την δυσάρεστη εμπειρία της νοσηλείας του με κοροναϊό
 και μάλιστα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, σημειώνοντας παράλληλα πως παρά την περιπέτειά του, δεν τον πείθει το εμβόλιο.

«Έκατσα 13 ημέρες στην εντατική», δήλωσε στον ALPHA την Τρίτη συμπληρώνοντας πως έφτασε σε οριακό σημείο πριν από την διασωλήνωση.

«Είπα όχι, αρνήθηκα, αλλά καταλαβαίνω πως εάν έβλεπαν τα πράγματα οι γιατροί σκούρα, δεν θα με ρωτούσαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κοροναϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κοροναϊό, θέλει έξι μήνες» είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και έναν μήνα, ωστόσο συνεχίζει να κάνει φυσιοθεραπείες, εξαιτίας των συνεπειών της νόσησής του από κοροναϊό. Συγκεκριμένα, όπως είπε, έχασε τόση μυική μάζα που δεν μπορούσε να κινηθεί και μάλιστα δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει ακόμη αφού οι πνεύμονές του δεν έχουν επανέλθει.

Δείτε ακόμη: Στάθης Αγγελόπουλος – Το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή από το νοσοκομείο – Η μάχη με τον κοροναϊό

Δεν με πείθει το εμβόλιο

Μιλώντας ωστόσο για τον εμβολιασμό παρά την περιπέτειά του ο Στάθης Αγγελόπουλος εμφανίζεται αμετάπειστος.

«Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Το εμβόλιο δεν έχω πειστεί, φοβάμαι, να το κάνω. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής», είπε και συμπλήρωσε, «εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο.

Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ξέρω πολλούς γιατρούς που λένε να μην το κάνουμε. Ας πεθάνω από κοροναϊό. Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του:

Πηγή: parapolitika.gr