«Σπίτι με το MEGA»: Οι δυνατές ερμηνείες, οι προσωπικές και συγκινητικές εξομολογήσεις, η ατμόσφαιρα αυθεντικού κεφιού και οι εκπλήξεις κέρδισαν τους τηλεθεατές

Σταθερά ανοδική η πορεία της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA, «Σπίτι με το MEGA», κάθε Σάββατο βράδυ. Με ποσοστιαία άνοδο 26,9% στο σύνολο και 11,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 το «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ανέβασε τα ποσοστά του συγκριτικά με το προηγούμενο Σάββατο.

Οι δυνατές ερμηνείες, οι προσωπικές και συγκινητικές εξομολογήσεις, η ατμόσφαιρα αυθεντικού κεφιού και οι εκπλήξεις κέρδισαν τους τηλεθεατές και χάρισαν στην εκπομπή ποσοστό 16,5% στο σύνολο του κοινού και 12.8% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το «Σπίτι με το MEGA» κατέγραψε τα υψηλότερά του ποσοστά σε επιμέρους γυναικείο κοινό, με ποσοστό 24,9%, εξασφαλίζοντας στην ίδια κατηγορία κοινού την πρωτιά.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον Αντύπα και εκλεκτούς καλεσμένους και γιόρτασαν μαζί τα 40 χρόνια πορείας του στην ελληνική δισκογραφία σε μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς, το ταξίδι στο τηλεοπτικό παρελθόν με τη Ρούλα Κορομηλά να επιφυλάσσει στον λαϊκό τραγουδιστή και στην οικογένειά του, μία μοναδική έκπληξη: ένα απόσπασμα από τα παλιά, όταν η Ρούλα Κορομηλά είχε συναντήσει ξανά τηλεοπτικά τον Αντύπα στην εκπομπή «Μπράβο» του MEGA. Τότε, ήταν η πρώτη φορά που ο γιος του Πρόδρομος, παιδάκι ακόμα, τραγούδησε ζωντανά στο πλατό το «Ένα σου σημάδι μόνο», μεγάλη επιτυχία του μπαμπά του.

Στο επόμενο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, έρχεται ο Πασχάλης για ένα πάρτι με διαχρονικές επιτυχίες των 70’s, 80’s, 90’s.

Πηγή: parapolitika.gr