Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη δημοσιοποίησε στο Facebook τη στιχομυθία που είχε ο τραγουδιστής με τους αστυνομικούς, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο

Στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, αστυνομικοί έτυχε να κάνουν έλεγχο και στον… Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος βγήκε (σύμφωνα με τη σύζυγό του) για να αγοράσει ψωμί και σπανακόπιτες. Τον διάλογο με τους αστυνομικούς ανήρτησε στο Facebook η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Η ανάρτησή της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη:

«Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός «Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;» Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα. Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε; Σταμάτης: Ναι… Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας; Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; Σταμάτης: Ρε φίλε λες να τις έχω καμια εβδομάδα μες στο αυτοκίνητο και να τις κάνω βόλτα;».

001.jpg

Πηγή: parapolitika.gr