Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου βάπτισαν της κόρης τους χθες και μίλησαν για όλα. Πολλοί ηθοποιοί και τραγουδιστές ήταν καλεσμένοι.

Την κορούλα τους βάπτισαν χθες το απόγευμα ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου
 η οποία πήρε τα ονόματα Μαρία – Ελένη και πολλοί φίλοι τους βρέθηκαν εκεί για να τους ευχηθούν.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Άγιου Νεκτάριου στο Πανόραμα της Βούλας και ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών οι: Άντζελα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος αλλά και οι δυο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία και Ασημίνα που λατρεύουν τη μικρή τους αδερφή.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε εκεί και οι δυο γονείς εμφανώς συγκινημένοι μίλησαν για το κοριτσάκι τους που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο.

«Ο Σταμάτης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Η μικρή δεν ξεκολλάει από πάνω του. Η ζωή μας με τον ερχομό της κόρης μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Επιβεβαιώνω ότι του μοιάζει πολύ» ανέφερε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

«Για όποιον δεν ξέρει να αγαπά, ένα παιδί μπορεί να του το μάθει αυτό. Όλα τα παιδιά του κόσμου κάνουν ακόμα και τα θηρία να ηρεμούν.

Οι μεγάλες μου κόρες την αγαπάνε πάρα πολύ τη μικρή και τη φωνάζουν Στάμο επειδή μου μοιάζει. Δε σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τη μικρή μου κόρη. Από εκεί και πέρα έχει ο Θεός» είπε από τη δική του πλευρά ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr