Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Χθες, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στην εκπομπή της πως αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Alpha στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά και από την τηλεόραση.

Όπως είπε, τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά δεν θα τη δούμε σε κάποιο κανάλι, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει άλλα πράγματα.

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση της παρουσιάστριας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τα δικά της σχόλια.

«Ήρθε αυτή η ανακοίνωση και η εξομολόγηση, σε μια στιγμή που γράφονταν πολλά. Πολλοί είχαν ξεκινήσει να προβλέπουν το τηλεοπτικό της μέλλον. Είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για το ποιος θα την αντικαταστήσει. Δεν είναι εύκολο. Η φόρτιση και η συγκίνηση είναι δεδομένο πως υπάρχουν. Είπε πως είναι πολύ τυχερή, γιατί μπήκε σε έναν χώρο που της ταίριαξε και την ανέδειξε ως τη μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ της τηλεόρασης της σύγχρονης ελληνικής εποχής. Δεν τη ξέρω πολύ καλά. Νιώθω πως έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. Είναι σε μια ηλικία και έχει και μια οικονομική ευχέρεια, που της το επιτρέπουν. Και νιώθω πως είναι μια γυναίκα που θέλει να είναι αυτή που θα ορίσει το τηλεοπτικό της μέλλον και το πότε θα φύγει. Θέλει να είναι εκείνη που θα ορίσει τη στιγμή της αποχώρησής της. Εγώ θα πω για μία ακόμη φορά ότι η γυναίκα παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας. Είναι εκείνη που γράφει το σενάριο της ζωής της. Ξέρει τι θέλει, πώς να το διεκδικεί και πώς να το παίρνει. Μπράβο της. Είναι από τις λίγες σταρ της τηλεόρασης που δεν τις έδιωξε ούτε το σύστημα, ούτε ο κόσμος, ούτε η ηλικία. Είναι μια γυναίκα που αποφασίζει να αποχωρήσει ενώ είναι ακόμα στην κορυφή» είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: parapolitika.gr