Καταγγέλλει κέντρο αποκατάστασης για ιατρικό λάθος

H Σάσα Σταμάτη στο προηγούμενο live του «J2US» αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευε στον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. 
Η δημοσιογράφος ήταν φανερά συγκινημένη, αφού, όπως λέει, πιστεύει ότι έχει χάσει τον πατέρα της από ιατρικό λάθος στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλεύτηκε.

Η δημοσιογράφος, χθες, μέσα από το λογαριασμό της στο Ιnstagram έκανε γνωστό πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Θανάση Ζαμάνη, η αγωγή κατά των υπαιτίων θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να διαπιστωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη αν τελέστηκε σε βάρος του θανόντος ιατρικό λάθος, αλλά και ποιο είναι αυτό.

*Δημοσιεύτηκε στην OnTime

Πηγή: parapolitika.gr