«Μία παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας», έγραψε ο ηθοποιός στα social media

Πίσω τους φαίνεται να έχουν αφήσει την παρεξήγηση που είχε συμβεί ανάμεσά τους Γιώργος Μάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, μετά τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, πέθανε, κάτι που αναρτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

 Η είδηση είχε γνωστοποιηθεί στο Διαδίκτυο από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε πως δεν ισχύει, ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία με τον μουσικό και μία με τη σύντροφο του Γιώργου Μάγκα, Τζούλη, από τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού που θα κάνουν μαζί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγκα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στα γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους της διαφημιστικής και με όλους τους ηθοποιούς και perfomers που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, τη μοναδική Τζούλη».

 Δείτε την ανάρτησή του

 Για τη λανθασμένη δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει: «Είμαι λίγο στενοχωρημένος… Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτή τη βλακεία; Όλη η Ελλάδα έπαθε σοκ. Αμάν, λέω, ρε παιδιά! Ποιος το έγραψε αυτό; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανησύχησε όλη την Ελλάδα!».

Πηγή: parapolitika.gr