Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ για την διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, αλλά και για την διαθήκη του

O Σπύρος Μπιμπίλας

μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη τη διαφήμιση που έκανε πρόσφατα με τον Γιώργο Μάγκα και τη συνεργασία τους μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι ο μουσικός πέθανε.

Δείτε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας – Γιώργος Μάγκας: Πρώτα τον… πέθανε, τώρα φωτογραφίζεται μαζί του

Όταν μου το πρότειναν γέλασα

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε αρχικά για τη συνεργασία του με τον μουσικό μετά τα λανθασμένα δημοσιεύματα, που μιλούσαν για τον θάνατό του: «Σας το φυλάγαμε έκπληξη! Όταν μου το πρότειναν γέλασα με ευχαρίστηση γιατί είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση την οποία δεν την δημιούργησα εγώ, την δημιούργησαν οι εκπομπές. Εγώ αμέσως είχα ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που δεν είχα κάνει, δεν έφταιγα εγώ διότι άλλος είχε γράψει πρώτος το λάθος, κάναμε μία υπέροχη διαφήμιση».

Για την διαθήκη του

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, για όσα πρόκειται να συμπεριλάβει στη διαθήκη του: «Έχω βάλει μέσα στη διαθήκη μου ότι οι 25 παπαγάλοι μου θα πάνε στο Αττικό Πάρκο, εφ’ όσον αυτό λειτουργεί», ενώ όταν ρωτήθηκε για περαιτέρω λεπτομέρειες, σχολίασε: «Είναι μακάβριο να με ρωτάτε τι αναφέρω στη διαθήκη μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr