«Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα. Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας
, ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία όπως είπε είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ήμουν στη ζωή του Πέτρου και δε σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμη και όταν δε δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα.

Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα. Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι. Και εγώ έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς και δε μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση ένας άνθρωπος που ο σύζυγος του είναι προφυλακισμένος και η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα.

Και μένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην Εισαγγελία έμαθα πως είμαι μάρτυρας υπεράσπισης.

Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr