Έντονες αντιδράσεις δέχεται ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας για τη συμμετοχή του στο πρώτο επεισόδιο του «Super Mammy» του Mάρκου Σεφερλή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter μετά τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy».

Ένα από τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρει: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας που για χρόνια ήταν η αδερφή που την είχαν του κλότσου και του μπάτσου έγινε πρόεδρος στο ΣΕΗ και αν πιστέψαμε ότι στηρίζει τα θύματα βιασμού γιατί έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα κάναμε λάθος. Στον πάτο θα φτάσει μαζί με τον Σεφερλή, ήρθε ώρα αγαπητή…».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας που για χρόνια ηταν η αδερφή που την είχαν του κλότσου και του μπάτσου έγινε πρόεδρος στο ΣΕΗ και αν πιστέψαμε ότι στηρίζει τα θύματα βιασμού γιατί έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα κάναμε λάθος !
Στον πάτο θα φτάσει μαζί με τον Σεφερλή, ήρθε ώρα αγαπητή …

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας προανήγγειλε τη συμμετοχή του στη σειρά
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε προαναγγείλει τη συμμετοχή του στη σειρά με ανάρτηση στο Facebook, με αρκετούς διαδικτυακούς χρήστες να εξαπολύουν πυρά κατά του ηθοποιού.

«Αλήθεια τώρα κύριε Μπιμπίλα. Από τη μία υπερασπίζεστε το κίνημα metoo κι από την άλλη εμφανίζεστε σε αυτό το φρικτό σήριαλ που αναφέρει τη φράση «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή… έτρεχα έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα»; Το ΕΣΡ έχει λάβει ήδη από τους τηλεθεατές τις καταγγελίες και ελπίζω συντόμως η σειρά να κοπεί όπως αρμόζει!» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Στο παραπάνω σχόλιο ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε πως «ο επαγγελματίας ηθοποιός συμμετέχει σε δουλειές κ δεν ξέρει πάντα κάθε ατάκα της σειράς».

Αντιδράσεις στα social media
Υπενθυμίζουμε πως η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα «αστειάκια» για βιαστές που τους… κυνηγούν οι γυναίκες, για την εμφάνιση των ομοφυλόφιλων ως καρικατούρες αλλά και σχόλια που ακούστηκαν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς τα οποία χαρακτηρίστηκαν σεξιστικά και ομοφοβικά.

Το trend «Super Mammy» είναι ψηλά στο Twitter – Δείτε μερικά tweets

Πηγή: parapolitika.gr